R1K RAIN

τεχνολογίας ONE-TECH®

Ισχύς 24 – 28 – 34 kW

Μόνο Θέρμανση.

Η Radiant παρουσιάζει τους νέους λέβητες αερίου συμπύκνωσης για μερικώς ή πλήρως μη στεγασμένη τοποθέτηση. Συνδυάζουν την μοντέρνα αισθητική με την στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα που πρέπει να έχει ένας λέβητας εκτεθειμένος στον ήλιο αλλά και στην βροχή.

Τεχνικά στοιχεία | Χρήσιμα αρχεία

10 χρόνια εγγύηση

Made in Radiant 100%

Κατηγορία NOx 6

…εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ περιορισμούς
και ποιότητα ΧΩΡΙΣ συμβιβασμούς,
RAIN.-

ONE-TECH®
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Από το 1959 η Radiant σχεδιάζει και κατασκευάζει στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της στην κεντρική Ιταλία τα κύρια εξαρτήματα όλων των προϊόντων της. Οι τεχνολογικές εξελίξεις που αποσκοπούν σε μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία διασφαλίζονται 100% από τον made in Radiant επίτοιχο λέβητα.

Ο εναλλάκτης συμπύκνωσης ONE-TECH®, κατασκευής Radiant διαθέτει σπείρες ευρείας διατομής από ενιαίο σωλήνα INOX Ø 28 mm, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη θερμική απόδοση, χαμηλότερες απώλειες θερμικού φορτίου και διευκόλυνση των εργασιών συντήρησης.

Τα 60+ χρόνια εμπειρίας παρέχουν στην Radiant την απαραίτητη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό και την κατασκευή του εναλλάκτη με τον οποίο εξοπλίζονται οι λέβητες συμπύκνωσης της σειράς R 1K RAIN.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ:
100% made in Radiant
100% made in Italy

DIGITECH® SYSTEM
ΑΠΛΑ ΙΔΙΟΦΥΕΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤAI ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ RADIANT

Το DIGITECH® SYSTEM προβάλλει με τον πλέον εύχρηστο και ευανάγνωστο τρόπο τις θερμοκρασίες αλλά και τις λειτουργίας του λέβητα, με μεγάλα γράμματα και εικονίδια. Δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής θερμοκρασίας ανά βαθμό με μεγάλη ακρίβεια για οικονομία. Έχει την δυνατότητα ελέγχου: εξωτερικών αισθητήρων, ηλιακών πινάκων, αισθητήρων για εξωτερικό boiler, βαλβίδες αυτονομίας και πλήθος ακόμα πρόσθετων εξαρτημάτων.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα εξαρτήματα του επίτοιχου λέβητα βρίσκονται σε τέτοια διάταξη ώστε να είναι όλα εύκολα επισκέψιμα, για τον έλεγχό τους αλλά και την όποια επισκευή τους προκύψει π.χ

  • το κλειστό δοχείο διαστολής είναι στο πλάι με την βαλβίδα μπροστά, για την εύκολη συντήρηση του.
  • η υδραυλική σύνδεση του κλειστού δοχείου διαστολής είναι στο άνω σημείο ώστε να είναι εύκολη η αντικατάσταση του.
  • ο μετασχηματιστής δεν αποτελεί μέρος της πλακέτας διαχείρισης, με αποτέλεσμα η αντικατάσταση του να γίνεται εύκολα, γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος σε αντίθεση με την αντικατάσταση της πλακέτας που έχει ενσωματωμένο τον μετασχηματιστή και είναι χρονοβόρα αλλά και κοστοβόρα διαδικασία.
  • όλα τα εξαρτήματα συνδέονται με ρακόρ ορειχάλκινα με αποτέλεσμα την εύκολη επισκευή τους.
  • η ειδική ηχοαπορροφητική χοάνη συμβάλει στην μείωση του θορύβου.
  • όλα τα εξαρτήματα είναι από επώνυμα υψηλής ποιότητας υλικά π.χ Callefi.

Inox Εναλλάκτης
Διατομής ø28

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: σπείρες INOX ευρείας διατομής Ø 28 mm για ελάχιστες πιθανότητες φραξίματος και κατά συνέπεια λιγότερες επεμβάσεις από πλευράς συντηρητή.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: αναλογικότητα 1:9 ιδανική για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ακόμη και στην ελάχιστη ισχύ με αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη μείωση κόστους λειτουργίας.

Αναλογικός Κυκλοφορητής

INVERTER ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ με PWM: Ο κυκλοφορητής ανάλογα με την ρύθμιση αυξάνει ή μειώνει την ταχύτητα/ροή του νερού στο κύκλωμα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ρύθμιση Δt στους 30°C. Ο αισθητήρας προσαγωγείς ανιχνεύει 60°C, o αισθητήρας στην επιστροφή ανιχνεύει 40°C άρα ΔT = 20° C. Άρα το Δt πρέπει να αυξηθεί, δηλ. πρέπει να μειώσω τους βαθμούς κατά την επιστροφή, αυτό επιτυγχάνεται με την μείωση των  στροφών του κυκλοφορητή.

Βαλβίδα Καυσαερίων

ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΑΛΒΙΔΑ: ‘’Clapet’’ για εύκολη σύνδεση σε κεντρικά συστήματα απαγωγής των καυσαερίων, σύμφωνα με το Πρότυπο UNI 7129. Δεν χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός/κόστος για την πραγματοποίηση της σύνδεσης.

ΟΛΙΚΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ: Μετά το πέρας της λειτουργίας του λέβητα η αποκτηθείσα θερμοκρασία εγκλωβίζεται στον χώρο του εναλλάκτη και δεν αποβάλλεται στο περιβάλλον, την εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο.

Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης του επίτοιχου λέβητα αερίου R1K RAIN από Α στην ενεργειακή κλάση Α+ με την επιλογή ενός από τους παρακάτω ψηφιακούς θερμοστάτες της Radiant.

Cloud Warm – Eνσύρματο

Cloud Warm – Aσύρματο

Easy Remote – Eνσύρματο

Εφαρμογή – Radiant

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

Χαρακτηριστικά: R1K 24 RAIN R1K 28 RAIN R1K 34 RAIN
Ονομαστική θερμική ισχύς (Max) kW 24 28 34
Ονομαστική θερμική ισχύς (Min) kW 2,9 3,7 4,1
Χωρητικότητα κλειστού δοχείου διαστολής (Κ.Δ.Δ) L 8 8 8
Διαστάσεις Ύψος x Πλάτος x Bάθος mm 787 x 420 x 370 787 x 420 x 370 787 x 420 x 370
Βαθμός ηλεκτρικής προστασίας IP X5D X5D X5D

Για πλήρη τεχνικά στοιχεία παρακαλώ ανατρέξτε στα εγχειρίδια/προσπέκτους.

Τεχνικά: