Η ΘΕΡΜΟΛΑ Εφαρμογές Συστημάτων Καύσης Α.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1979. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO9001:2015 και δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων καύσης παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την προμήθεια, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη σε, απαιτητικές, βιομηχανικές εφαρμογές με αποδοτικό και υπεύθυνο service. Η ΘΕΡΜΟΛΑ Α.Ε. στα τόσα χρόνια παρουσίας της, στην βιομηχανία, βιοτεχνία έχει αποκτήσει τεράστια τεχνογνωσία και μπορεί να διαχειριστεί από την πιο απλή οικιακή εφαρμογή έως και την πιο σύνθετη και απαιτητική εγκατάσταση, με εγγυημένα αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ευχαριστημένους πελάτες και ακολουθούμε μια φιλοσοφία η οποία βασίζεται στους ακόλουθους τρεις κανόνες:

Εξειδίκευση

Η πολυετής παρουσία μας σε έργα κατασκευών και βελτιώσεων π.χ. στην βιομηχανία, βιοτεχνία κ.λπ. μας έχει επιτρέψει την απόκτηση υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελληνική αγορά, που στο όνομα της αειφόρου ανάπτυξης, προώθησε συστήματα καύσης Low-NOx. Αντικαταστήσαμε το παλαιό σύστημα καύσης μηχανικού ψεκασμού και στη θέση του τοποθετήσαμε το δικό μας με νεφοποίηση αέρος ή ατμού, πετυχαίνοντας χαμηλές εκπομπές ρύπων και οικονομία καυσίμου >30%.

Ποιότητα

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και τα προϊόντα που υποστηρίζουμε είναι κορυφαίας και αναγνωρισμένης ποιότητας. Αντιπροσωπεύουμε από το 1979 Ιταλικά εργοστάσια, στους καυστήρες την F.B.R. Bruciatori Srl , στα επίτοιχα την RADIANT Bruciatori spa. Από την Αμερική αντιπροσωπεύουμε την INDUSTRIAL COMBUSTION Inc που κατέχει το 70% της αγοράς των ΗΠΑ σε βιομηχανικούς καυστήρες, την Fives North American Combustion Inc με εξειδικευμένους καυστήρες για την βιομηχανία αλουμινίου, χάλυβα, γυαλιού, αυτοκινήτων, τσιμέντου και κάθε είδους βαριά βιομηχανία.

Αυτοδύναμη τεχνική υποστήριξη

Διαθέτουμε δικά μας, σύγχρονα συνεργεία τα οποία στελεχώνονται από επαγγελματίες τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και υψηλό επίπεδο κατάρτισης. Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες πελάτες της σε 24ωρη βάση για το λεκανοπέδιο της Αττικής και με δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών όπου καλύπτουμε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Πιστεύοντας σε αυτές τις αρχές, απασχολούμε έμπειρα στελέχη με ειδικές γνώσεις στη θερμοδυναμική που τους επιτρέπουν να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του πελάτη και να του προσφέρουν τις σωστές λύσεις.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιόκτητες και αποτελούνται από γραφεία, εκθεσιακό χώρο, αποθηκευτικούς χώρους με μεγάλο στοκ μηχανημάτων και ανταλλακτικών, συνεργείο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να επισκευάζονται ή να κατασκευάζονται συστήματα καύσης οποιασδήποτε ισχύος, πλήρης μηχανοργάνωση με ειδικά προγράμματα και γενικότερα ό,τι χρειάζεται μια εταιρεία για να είναι πρωτοπόρος στο χώρο της.

Σήμερα, μετά από 40+ χρόνια δημιουργικής προσφοράς

συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε, με ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Για αυτόν και πολλούς άλλους λόγους, τo 70% της ελληνικής βιομηχανίας μας έχει εμπιστευτεί στην προμήθεια συστημάτων καύσης και όταν καταφέρνουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να είμαστε αποτελεσματικοί, σε επαγγελματικές απαιτητικές εφαρμογές, τα αποτελέσματα στις οικιακές εφαρμογές είναι παραπάνω από εξασφαλισμένο.

Τα έργα μας