Η Industrial Combustion είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών καυστήρων στην Αμερική. Για 80 χρόνια τώρα, οι καυστήρες της είναι κομμάτι σχεδόν σε κάθε λέβητα υψηλών απαιτήσεων.

Οι υψηλές προδιαγραφές είναι το κλειδί της δημοτικότητας των προϊόντων της. Η Industrial Combustion ήταν η πρώτη εταιρία που παρουσίασε καυστήρες με νεφοποίηση αέρος ή ατμού. Από τότε έχει οδηγήσει τον κλάδο των καυστήρων στην κατασκευή νέων τεχνολογιών καύσης. Η δέσμευσή τους στην έρευνα και την ανάπτυξη συνεπάγετε στο να έχουν τους πιο τεχνολογικά εξελιγμένους καυστήρες παγκοσμίως. Σήμερα χάρη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της, η Industrial Combustion κατέχει ακόμα ηγετικό ρόλο στην αγορά με παγκόσμια παρουσία σχεδόν σε κάθε μεγάλη βιομηχανική κατασκευή.

Η Θερμόλα Α.Ε. σε συνεργασία με την Industrial Combustion έχει εγκαταστήσει ολοκληρωμένα σύστημα καύσης για τα διυλιστήρια της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., Δ.Ε.Η., CRETA FARMS, ΝΥΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ, ΣΕΚΟ Δράμας Α.Ε. και πολλές άλλες μικρότερες εφαρμογές.