R1K

τεχνολογίας POWER-TECH®

Ισχύς 50-60-75-100-120 kW

Θέρμανση + Ζεστό Νερό Χρήσης
(με το κατάλληλο αξεσουάρ).

Η Radiant παρουσιάζει τους νέους λέβητες αερίου συμπύκνωσης μεγάλης ισχύος για να καλύψει τις ανάγκες σε θέρμανση σε οικιακές αλλά και επαγγελματικές απαιτητικές εφαρμογές. Η πλήρης γκάμα αξεσουάρ αλλά και τεχνογνωσίας που διαθέτουμε εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του μηχανήματος για πολλά χρόνια.

Τεχνικά στοιχεία | Χρήσιμα αρχεία

10 χρόνια εγγύηση

Made in Radiant 100%

Κυκλοφορητής

ONE-TECH®
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Από το 1959 η Radiant σχεδιάζει και κατασκευάζει στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της στην κεντρική Ιταλία τα κύρια εξαρτήματα όλων των προϊόντων της. Οι τεχνολογικές εξελίξεις που αποσκοπούν σε μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία διασφαλίζονται 100% από τον made in Radiant επίτοιχο λέβητα.

Ο εναλλάκτης συμπύκνωσης POWER-TECH®, κατασκευής Radiant διαθέτει σπείρες ευρείας διατομής από ενιαίο σωλήνα INOX Ø 28 mm, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη θερμική απόδοση, χαμηλότερες απώλειες θερμικού φορτίου και διευκόλυνση των εργασιών συντήρησης.

Τα 60+ χρόνια εμπειρίας παρέχουν στην Radiant την απαραίτητη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό και την κατασκευή του εναλλάκτη με τον οποίο εξοπλίζονται οι λέβητες συμπύκνωσης της σειράς R 1K.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ:
100% made in Radiant
100% made in Italy

DIGITECH® SYSTEM
ΑΠΛΑ ΙΔΙΟΦΥΕΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤAI ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ RADIANT

Το DIGITECH® SYSTEM προβάλλει με τον πλέον εύχρηστο και ευανάγνωστο τρόπο τις θερμοκρασίες αλλά και τις λειτουργίας του λέβητα, με μεγάλα γράμματα και εικονίδια. Δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής θερμοκρασίας ανά βαθμό με μεγάλη ακρίβεια για οικονομία. Έχει την δυνατότητα ελέγχου: εξωτερικών αισθητήρων, ηλιακών πινάκων, αισθητήρων για εξωτερικό boiler, βαλβίδες αυτονομίας και πλήθος ακόμα πρόσθετων εξαρτημάτων.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα εξαρτήματα του επίτοιχου λέβητα βρίσκονται σε τέτοια διάταξη ώστε να είναι όλα εύκολα επισκέψιμα, για τον έλεγχό τους αλλά και την όποια επισκευή τους προκύψει π.χ

  • οι λέβητες διαθέτουν προ εγκατεστημένο ξεχωριστώ κυκλοφορητή, ώστε να εξασφαλίζεται η αυτονομία του.
  • ο μετασχηματιστής δεν αποτελεί μέρος της πλακέτας διαχείρισης, με αποτέλεσμα η αντικατάσταση του να γίνεται εύκολα, γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος σε αντίθεση με την αντικατάσταση της πλακέτας που έχει ενσωματωμένο τον μετασχηματιστή και είναι χρονοβόρα αλλά και κοστοβόρα διαδικασία.
  • όλα τα εξαρτήματα συνδέονται με ρακόρ ορειχάλκινα με αποτέλεσμα την εύκολη επισκευή τους.
  • η ειδική ηχοαπορροφητική χοάνη συμβάλει στην μείωση του θορύβου.
  • όλα τα εξαρτήματα είναι από επώνυμα υψηλής ποιότητας υλικά π.χ Callefi.

Inox Εναλλάκτης
Διατομής ø28

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: σπείρες INOX ευρείας διατομής Ø 28 mm για ελάχιστες πιθανότητες φραξίματος και κατά συνέπεια λιγότερες επεμβάσεις από πλευράς συντηρητή.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: αναλογικότητα απο 1:10  ιδανική για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ακόμη και στην ελάχιστη ισχύ με αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη μείωση κόστους λειτουργίας.

Αναλογικός Κυκλοφορητής

INVERTER ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ με PWM προ εγκατεστημένος: Ο κυκλοφορητής ανάλογα με την ρύθμιση αυξάνει ή μειώνει την ταχύτητα/ροή του νερού στο κύκλωμα.

Ο κάθε λέβητας διαθέτει τον δικό του κυκλοφορητή, π.χ. ο 60kW διαθέτει ένα ενώ ο 120 kW διαθέτει δυο, γιατί αποτελείται από 2 λέβητες (60+60 kW).

Βαλβίδα Καυσαερίων

ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΑΛΒΙΔΑ: ‘’Clapet’’ για εύκολη σύνδεση σε κεντρικά συστήματα απαγωγής των καυσαερίων, σύμφωνα με το Πρότυπο UNI 7129. Δεν χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός/κόστος για την πραγματοποίηση της σύνδεσης.

ΟΛΙΚΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ: Μετά το πέρας της λειτουργίας του λέβητα η αποκτηθείσα θερμοκρασία εγκλωβίζεται στον χώρο του εναλλάκτη και δεν αποβάλλεται στο περιβάλλον, την εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο.

Διαθέσιμα εξαρτήματα για την λειτουργία των λεβήτων.

Web-Visor για έλεγχο του λέβητα από το Internet

Υδραυλικές συνδέσεις για Ζεστό νερό χρήσης

Υδραυλικές συνδέσεις πρωτεύοντος κυκλώματος

Υδραυλικοί Διαχωριστές
by Radiant

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

Χαρακτηριστικά: R1K 50 R1K 60 R1K 75 R1K 100 R1K 120
Ονομαστική θερμική ισχύς (Max) kW 50 60 75 100 120
Ονομαστική θερμική ισχύς (Min) kW 2,9 6 3,7 2,9 6
Κυκλοφορητής m 8 8 9 x 2 9 x 2 9 x 2
Διαστάσεις Ύψος x Πλάτος x Bάθος mm 640 x 410 x 485  640 x 410 x 485 640 x 670 x 485 640 x 670 x 485 640 x 670 x 485

Για πλήρη τεχνικά στοιχεία παρακαλώ ανατρέξτε στα εγχειρίδια/προσπέκτους.

Τεχνικά: