Radiant, μια ιστορία όλο επιτυχίες.

Η ιστορία της Radiant αρχίζει το 1959 όταν ο ιδρυτής της, Walter Battisti ξεκίνησε την κατασκευή συστημάτων θέρμανσης. Περισσότερα από 60 χρόνια μετά, υπό την δυναμική καθοδήγηση των υιών Luciano και Paolo, σχεδιάζουν και παράγουν πάνω από 180 μοντέλα λεβήτων συμπύκνωσης: ατομικές μονάδες αερίου, λέβητες μεγάλης ισχύος για κεντρική θέρμανση και ταχυθερμαντήρες. Επίσης κατασκευάζονται συστήματα για επιτοίχια, επιδαπέδια, εντοιχισμένη, εσωτερική ή εξωτερική εγκατάσταση.

Ασυμβίβαστη ποιότητα

Επιλογή υλικών από καταξιωμένους ευρωπαίους κατασκευαστές.

Η επιλογή για την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων, είχε ως αποτέλεσμα την τυποποίηση των εξαρτημάτων, οι πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα να υπόκεινται σε αυστηρότατους ποιοτικούς ελέγχους καθ’ όλη τη γραμμή παραγωγής

Τεχνική υποστήριξη

Σωστά καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις υπηρεσίες After Sales διαμέσου ενός δικτύου κέντρων τεχνικής υποστήριξης τα οποία ενημερώνονται συνεχώς μέσω τεχνικών σεμιναρίων από το εκπαιδευτικό κέντρο της Radiant.

Υπερσύγχρονη παραγωγή

Έλεγχος ποιότητας σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Η αιχμή τους δόρατος της εταιρείας είναι η υψηλή τεχνολογία που εφαρμόζει στην γραμμή παραγωγής με την χρήση laser κοπής, μηχανές διάτρησης και ρομποτικός εξοπλισμός που εγγυόνται την σταθερή και ποιοτική παραγωγή.

Σήμερα, με δύο μονάδες παραγωγής σε 30.000 τ.μ. και στελεχωμένη με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής κατάρτισης, εκπροσωπεί την Ιταλική βιομηχανία παρουσιάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλο τον κόσμο.
Περίπου το 40% της παραγωγής πραγματοποιείται στη διεθνή αγορά μέσω ενός διευρυμένου δικτύου πώλησης. Τα προϊόντα τους εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες, διατηρώντας ταυτόχρονα την παραγωγή 100% εντός της ιταλικής επικράτειας.

Όλη η παραγωγή της είναι 100 % made in Italy, δημιουργώντας την διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το όνομα της Radiant έχει αποδειχθεί συνώνυμο της ποιότητας, του σεβασμού προς το περιβάλλον και της εξοικονόμηση ενέργειας σύμφωνα με τις νομοθεσίες.

Με τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, δημιούργησε τις ακόλουθες καινοτομίες τις οποίες καθιέρωσε ως ευρεσιτεχνίες με μεγάλη επιτυχία:

Ο κορυφαίος εναλλάκτης
COMBI-TECH®

Διθερμικός INOX εναλλάκτης, κατασκευής Radiant, με κατοχυρωμένο όνομα το οποίο εδραίωσε μια νέα σελίδα στην ιστορία του επίτοιχου λέβητα.

Η παγκόσμια πρωτοτυπία
DUAL-TECH®

Προθερμαίνει το νερό χρήσης πριν την είσοδο στο Boiler αποδίδοντας μεγάλες παροχές σε ζεστό νερό χρήσης.

Η εξέλιξη στα ηλεκτρονικά
συστήματα ελέγχου DIGITECH®

Με ενιαίο πίνακα ελέγχου για όλους τους τύπους λεβήτων, αυτοδιάγνωση βλάβης και υψηλή συνδεσιμότητα.

Μία ολόκληρη μονάδα παραγωγής είναι αφιερωμένη στον σχεδιασμό και στην παραγωγή του μεγαλύτερου μέρους των εξαρτημάτων και έτσι προέκυψε το σλόγκαν “100% made in Radiant”. Η ποιότητα των προϊόντων τους εξασφαλίζεται από το εσωτερικό, διαπιστευμένο εργαστήριο δοκιμών και από τις αυστηρές διαδικασίες ελέγχου στο τέλος κάθε κύκλου παραγωγής. Όλοι οι λέβητες δοκιμάζονται υδραυλικά και ηλεκτρολογικά πριν αναχωρήσουν από τις γραμμές παραγωγής για την, συσκευασία τους.

Για ποιους λόγους να επιλέξετε Radiant :

Δείτε τους διαθέσιμους τύπους των λεβήτων της Radiant.

Επίτοιχοι Λέβητες