SFK RAIN

τεχνολογίας FLOW-TECH®

Ισχύς 28 – 34 kW

Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης.

Η Radiant παρουσιάζει τους νέους λέβητες αερίου συμπύκνωσης για άμμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για μερικώς ή μη στεγασμένη τοποθέτηση. Συνδυάζουν την μοντέρνα αισθητική που ταιριάζει σε κάθε χώρο με την στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα που του εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία για πολλά χρόνια.

Τεχνικά στοιχεία | Προσπέκτους

10 χρόνια εγγύηση

Made in Radiant 100%

Διαθέτει Κυκλοφορητή

…εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ περιορισμούς
και ποιότητα ΧΩΡΙΣ συμβιβασμούς,
RAIN.-

ONE-TECH®
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Από το 1959 η Radiant σχεδιάζει και κατασκευάζει στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της στην κεντρική Ιταλία τα κύρια εξαρτήματα όλων των προϊόντων της. Οι τεχνολογικές εξελίξεις που αποσκοπούν σε μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία διασφαλίζονται 100% από τον made in Radiant επίτοιχο λέβητα.

Ο εναλλάκτης συμπύκνωσης ONE-TECH®, κατασκευής Radiant διαθέτει σπείρες ευρείας διατομής από ενιαίο σωλήνα INOX Ø 28 mm, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη θερμική απόδοση, χαμηλότερες απώλειες θερμικού φορτίου και διευκόλυνση των εργασιών συντήρησης.

Τα 60+ χρόνια εμπειρίας παρέχουν στην Radiant την απαραίτητη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό και την κατασκευή του εναλλάκτη με τον οποίο εξοπλίζονται οι λέβητες συμπύκνωσης της σειράς SFK.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ:
100% made in Radiant
100% made in Italy

DIGITECH® SYSTEM
ΑΠΛΑ ΙΔΙΟΦΥΕΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤAI ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ RADIANT

Το DIGITECH® SYSTEM προβάλλει με τον πλέον εύχρηστο και ευανάγνωστο τρόπο τις θερμοκρασίες αλλά και τις λειτουργίας του λέβητα, με μεγάλα γράμματα και εικονίδια. Δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής θερμοκρασίας στην ανακυκλοφορία αλλά και στο νερό της χρήσης ανά βαθμό με μεγάλη ακρίβεια για οικονομία. Έχει την δυνατότητα ελέγχου: εξωτερικών αισθητήρων, ηλιακών πινάκων, αισθητήρων για εξωτερικό boiler, βαλβίδες αυτονομίας και πλήθος ακόμα πρόσθετων εξαρτημάτων.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα εξαρτήματα του επίτοιχου λέβητα βρίσκονται σε τέτοια διάταξη ώστε να είναι όλα εύκολα επισκέψιμα, για τον έλεγχό τους αλλά και την όποια επισκευή τους προκύψει π.χ

  • Το μοναδικό μηχάνημα που διαθέτη προ εγκατεστημένο κυκλοφορητή και τον έχει σε σημείο ώστε να γίνεται εύκολος ο χειρισμός του.
  • ο μετασχηματιστής δεν αποτελεί μέρος της πλακέτας διαχείρισης, με αποτέλεσμα η αντικατάσταση του να γίνεται εύκολα, γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος σε αντίθεση με την αντικατάσταση της πλακέτας που έχει ενσωματωμένο τον μετασχηματιστή και είναι χρονοβόρα αλλά και κοστοβόρα διαδικασία.
  • όλα τα εξαρτήματα συνδέονται με ρακόρ ορειχάλκινα με αποτέλεσμα την εύκολη επισκευή τους.
  • η ειδική ηχοαπορροφητική χοάνη συμβάλει στην μείωση του θορύβου.
  • όλα τα εξαρτήματα είναι από επώνυμα υψηλής ποιότητας υλικά π.χ Callefi.

Αντιπαγωτική προστασία -15 oC

Η ύπαρξη προ εγκατεστημένου κυκλοφορητή, αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό της σειράς SFK, μας επιτρέπει την εγκατάστασή του σε περιοχές όπου η θερμοκρασία περιβάλλοντος πέφτει κάτω από το 0οC. Ο λέβητας σε αυτή την περίπτωση μόλις αναγνωρίσει χαμηλή θερμοκρασία ενεργοποιείτε ώστε να προστατευτεί από πιθανό πάγωμα και καταστροφή του. Ο λέβητας έχει αντιπαγετική προστασία μέχρι τους -15οC.

Inox Εναλλάκτης
Διατομής ø28

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: σπείρες INOX ευρείας διατομής Ø 28 mm για ελάχιστες πιθανότητες φραξίματος και κατά συνέπεια λιγότερες επεμβάσεις από πλευράς συντηρητή.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: αναλογικότητα 1:9 ιδανική για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ακόμη και στην ελάχιστη ισχύ με αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη μείωση κόστους λειτουργίας.

Κυκλοφορητής

Η σειρά SFK είναι οι μοναδικοί ταχυθερμαντήρες όπου διαθέτουν ενσωματωμένο τον κυκλοφορητή όπου του δίνει μοναδικά πλεονεκτήματα, διευρύνοντας τους τρόπους χρήσης που γνωρίζαμε μέχρι χτες. Μπορούμε να καλύψουμε απλές αλλά και επαγγελματικές εφαρμογές κάνοντας χρήση π.χ της εσωτερικής ανακυκλοφορίας του λέβητα ώστε να διατηρούμε σταθερή την θερμοκρασία του νερού στον λέβητα. Εάν η εγκατάσταση στην οποία θα τοποθετηθεί ο λέβητας διαθέτει σύστημα ανακυκλοφορίας, ο λέβητας συνεργάζεται χωρίς πρόσθετα κόστη.

Παραδείγματα εγκατάστασης,

1o. Λειτουργία Παραγωγής Ζ.Ν.Χ (Χωρίς την ενεργοποίηση της Ανακυκλοφορίας)

2o. Λειτουργία Προθέρμανσης Ζ.Ν.Χ (Χωρίς την ενεργοποίηση της Ανακυκλοφορίας)

3o. Λειτουργία Παραγωγής Ζ.Ν.Χ (Ενεργοποιημένη η Ανακυκλοφορία)

Ο έλεγχος της σειράς των ταχυθερμαντήρων SFK γίνεται με τα παρακάτω χειριστήρια. Μας δίνεται η επιλογή για ενσύρματη σύνδεση, ασύρματη σύνδεση αλλά και με την χρήση Wi-Fi, όλα by Radiant.

Cloud Warm – Eνσύρματο

Cloud Warm – Aσύρματο

Easy Remote – Eνσύρματο

Εφαρμογή – Radiant

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

Χαρακτηριστικά: SFK 28 RAIN SFK 34 RAIN
Ονομαστική θερμική ισχύς (Max) kW 28 34
Ονομαστική θερμική ισχύς (Min) kW 3,7 4,1
Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με Δt 30° L/min 14 17
Βαθμός ηλεκτρικής προστασίας IP X5D X5D
Διαστάσεις Ύψος x Πλάτος x Bάθος mm 640 x 410 x 310 640 x 410 x 310

Προσπέκτους: