R2KA 

τεχνολογίας DUAL-TECH®

Ισχύς 24 – 28 – 34 kW

Θέρμανση + Ζεστό Νερό Χρήσης με Ενσωματωμένο Boiler

Η Radiant παρουσιάζει τους νέους λέβητες αερίου συμπύκνωσης για μερικώς ή πλήρως στεγασμένη τοποθέτηση ME ενσωματωμένο δοχείο αποθήκευσης Ζεστού Νερού Χρήσης. Συνδυάζουν την μοντέρνα αισθητική που ταιριάζει σε κάθε χώρο με την στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα που του εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία για πολλά χρόνια.

Τεχνικά στοιχεία | Χρήσιμα αρχεία

10 χρόνια εγγύηση

Made in Radiant 100%

Ενεργειακή Κλάση Α+

…η θέρμανση & η παραγωγή
ζεστού νερού χρήσης
στα καλυτερά τους !

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ BOILER

Η Radiant έχει συνθέσει όλα τα πλεονεκτήματα των λεβήτων άμεσης παραγωγής R2K με εκείνα των λεβήτων αποθήκευσης. Η χρήση του εναλλάκτη COMBI-TECH® με διπλή ενσωματωμένη σερπαντίνα ευρείας διατομής Ø28 mm , μαζί με την λειτουργία προθέρμανσης του νερού χρήσης που χρησιμοποιείτο στα παλαιότερα μοντέλα λεβήτων συσσώρευσης Radiant, είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του μοντέλου R2KA.

Έτσι γεννιέται το σύστημα DUAL-TECH® που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του λέβητα χωρίς θερμοκρασιακές μεταβολές κατά την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ακόμα και με μεγάλες παροχές. Το σύστημα DUAL-TECH® αυξάνει την αποδοτικότητα του λέβητα επιτρέποντας συμπύκνωση ακόμη και σε λειτουργία παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με αποδόσεις άνω του 105% επιτυγχάνοντας χαμηλότερες καταναλώσεις καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Τα 60+ χρόνια εμπειρίας παρέχουν στην Radiant την απαραίτητη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό και την κατασκευή του εναλλάκτη με τον οποίο εξοπλίζονται οι λέβητες συμπύκνωσης της σειράς R 2KΑ.

COMBI-TECH®
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Από το 1959 η Radiant σχεδιάζει και κατασκευάζει στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της στην κεντρική Ιταλία τα κύρια εξαρτήματα όλων των προϊόντων της. Οι τεχνολογικές εξελίξεις που αποσκοπούν σε μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία διασφαλίζονται 100% από τον made in Radiant επίτοιχο λέβητα.

Ο εναλλάκτης συμπύκνωσης COMBI-TECH®, κατασκευής Radiant διαθέτει σπείρες ευρείας διατομής από ενιαίο σωλήνα INOX Ø 28 mm, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη θερμική απόδοση, χαμηλότερες απώλειες θερμικού φορτίου και διευκόλυνση των εργασιών συντήρησης.

Τα 60+ χρόνια εμπειρίας παρέχουν στην Radiant την απαραίτητη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό και την κατασκευή του εναλλάκτη με τον οποίο εξοπλίζονται οι λέβητες συμπύκνωσης της σειράς R 2K RAIN.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ:
100% made in Radiant
100% made in Italy

DIGITECH® SYSTEM
ΑΠΛΑ ΙΔΙΟΦΥΕΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤAI ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ RADIANT

Το DIGITECH® SYSTEM προβάλλει με τον πλέον εύχρηστο και ευανάγνωστο τρόπο τις θερμοκρασίες αλλά και τις λειτουργίας του λέβητα, με μεγάλα γράμματα και εικονίδια. Δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής θερμοκρασίας ανά βαθμό με μεγάλη ακρίβεια για οικονομία. Έχει την δυνατότητα ελέγχου: εξωτερικών αισθητήρων, ηλιακών πινάκων, αισθητήρων για εξωτερικό boiler, βαλβίδες αυτονομίας και πλήθος ακόμα πρόσθετων εξαρτημάτων.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα εξαρτήματα του επίτοιχου λέβητα βρίσκονται σε τέτοια διάταξη ώστε να είναι όλα εύκολα επισκέψιμα, για τον έλεγχό τους αλλά και την όποια επισκευή τους προκύψει π.χ

  • το κλειστό δοχείο διαστολής είναι στο πλάι με την βαλβίδα μπροστά, για την εύκολη συντήρηση του.
  • η υδραυλική σύνδεση του κλειστού δοχείου διαστολής είναι στο άνω σημείο ώστε να είναι εύκολη η αντικατάσταση του.
  • ο μετασχηματιστής δεν αποτελεί μέρος της πλακέτας διαχείρισης, με αποτέλεσμα η αντικατάσταση του να γίνεται εύκολα, γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος σε αντίθεση με την αντικατάσταση της πλακέτας που έχει ενσωματωμένο τον μετασχηματιστή και είναι χρονοβόρα αλλά και κοστοβόρα διαδικασία.
  • όλα τα εξαρτήματα συνδέονται με ρακόρ ορειχάλκινα με αποτέλεσμα την εύκολη επισκευή τους.
  • η ειδική ηχοαπορροφητική χοάνη συμβάλει στην μείωση του θορύβου.
  • όλα τα εξαρτήματα είναι από επώνυμα υψηλής ποιότητας υλικά π.χ Callefi.

Inox Εναλλάκτης
Διατομής ø28

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: σπείρες INOX ευρείας διατομής Ø 28 mm για ελάχιστες πιθανότητες φραξίματος και κατά συνέπεια λιγότερες επεμβάσεις από πλευράς συντηρητή.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: αναλογικότητα 1:9 ιδανική για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ακόμη και στην ελάχιστη ισχύ με αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη μείωση κόστους λειτουργίας.

Boiler

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ INOX BOILER: διατίθεται με χωρητικότητα 8 ή 20lit.

ΣΥΣΤΗΜΑ DUAL-TECH (ευρεσιτεχνία Radiant): χρησιμοποιεί ένα έξυπνο τρόπο προθέρμανσης του ζεστού νερού χρήσης πριν την εισαγωγή του στο boiler ώστε να αποκαθίσταται άμεσα η ποσότητα ζεστού νερού που μόλις καταναλώθηκε. Η εν λόγω ευρεσιτεχνία επιτρέπει τη λειτουργία του λέβητα με χαμηλότερες θερμοκρασίες αναχώρησης και επιστροφής, βελτιστοποιώντας γενικότερα την αποδοτικότητα.

Αναλογικός Κυκλοφορητής

INVERTER ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗΣ με PWM: Ο κυκλοφορητής ανάλογα με την ρύθμιση αυξάνει ή μειώνει την ταχύτητα/ροή του νερού στο κύκλωμα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ρύθμιση Δt στους 30°C. Ο αισθητήρας προσαγωγείς ανιχνεύει 60°C, o αισθητήρας στην επιστροφή ανιχνεύει 40°C άρα ΔT = 20° C. Άρα το Δt πρέπει να αυξηθεί, δηλ. πρέπει να μειώσω τους βαθμούς κατά την επιστροφή, αυτό επιτυγχάνεται με την μείωση των  στροφών του κυκλοφορητή.

Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης του επίτοιχου λέβητα αερίου R2KA από Α στην ενεργειακή κλάση Α+ με την επιλογή ενός από τους παρακάτω ψηφιακούς θερμοστάτες της Radiant.

Cloud Warm – Eνσύρματο

Cloud Warm – Aσύρματο

Easy Remote – Eνσύρματο

Εφαρμογή – Radiant

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

Χαρακτηριστικά: R2KA 24/8 R2KA 24/20 R2KA 28/20 R2KA 34/20
Ονομαστική θερμική ισχύς (Max) kW 24 24 28 34
Ονομαστική θερμική ισχύς (Min) kW 2,9 2.9 3,7 4,1
Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με Δt 30° L/10min 122,5 135 152 185
Χωρητικότητα κλειστού δοχείου διαστολής (Κ.Δ.Δ) L 10 10 10 10
Δοχείο αποθήκευσης (Boiler) L 8 20 20 20
Διαστάσεις  Πλάτος x Bάθος x Ύψος mm 450 x 350 x 785 490 x 500 x 900 490 x 500 x 900 490 x 500 x 900

Για πλήρη τεχνικά στοιχεία παρακαλώ ανατρέξτε στα εγχειρίδια/προσπέκτους.

Προσπέκτους:

Τεχνικά: