thermola.gr - Main Section

thermola.gr - Main Component

Η ΘΕΡΜΟΛΑ Εφαρμογές Συστημάτων Καύσης Α.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1979. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων καύσης παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Από την μελέτη, στην προμήθεια, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη με υπεύθυνο service, η ΘΕΡΜΟΛΑ Α.Ε. μπορεί να διαχειριστεί από την πιο απλή έως και την πιο σύνθετη εγκατάσταση, με εγγυημένο εκ των προτέρων αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στους ακόλουθους τρεις κανόνες, με τους οποίους έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε ευχαριστημένους πελάτες που στην συνέχεια θα γίνουν οι μελλοντικοί μας διαφημιστές.

Εξειδίκευση: Έχουμε καταφέρει να παντρέψουμε την μεγάλη τεχνογνωσία των παλιότερων με το μεράκι των νεότερων. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελληνική αγορά, που στο όνομα της αειφόρου ανάπτυξης, προώθησε συστήματα καύσης LOW-NOX, η μόνη εταιρεία που τολμά και δέχεται τη σύγκριση. Αντικαταστήσαμε το παλαιό σύστημα καύσης μηχανικού ψεκασμού και στη θέση του τοποθετήσαμε το δικό μας με νεφοποίηση αέρος, ή ατμού, πετυχαίνοντας χαμηλές εκπομπές ρύπων και οικονομία καυσίμου 30%.

Ποιότητα: Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008 και τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι κορυφαίας ποιότητας για τα οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά. Αντιπροσωπεύουμε οίκους όπως, της FBR με καυστήρες, της RADIANT με επίτοιχους λέβητες, της INDUSTRIAL COMBUSTION που κατέχει το 70% της αγοράς των ΗΠΑ σε βιομηχανικούς καυστήρες, της Fives North American με καυστήρες για την βιομηχανία αλουμινίου, χάλυβα, γιαλιού, αυτοκινήτων, τσιμέντου και κάθε είδους βαριά βιομηχανία.

Αυτοδύναμη τεχνική υποστήριξη: Σε αυτό το θέμα έχουμε και τα εύσημα των ανταγωνιστών μας, διότι διαθέτουμε υπερσύγχρονο συνεργείο και είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες πελάτες της σε 24ωρη βάση για το λεκανοπέδιο της Αττικής και με δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών, καλύπτουμε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Πιστεύοντας σε αυτές τις αρχές, απασχολούμε έμπειρα στελέχη με ειδικές γνώσεις στη θερμοδυναμική που τους επιτρέπουν να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του πελάτη και να του προσφέρουν τις σωστές λύσεις.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιόκτητες και αποτελούνται από γραφεία, εκθεσιακό χώρο, αποθηκευτικούς χώρους με μεγάλο στόκ μηχανημάτων και ανταλλακτικών, συνεργείο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να επισκευάζονται ή να κατασκευάζονται συστήματα καύσης οποιασδήποτε ισχύος, πλήρη μηχανοργάνωση με ειδικά προγράμματα και γενικότερα ό,τι χρειάζεται μια εταιρεία για να είναι πρωτοπόρος στο χώρο της.

Σήμερα, μετά από 34 χρόνια δημιουργικής προσφοράς συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε, με ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Για αυτόν, και πολλούς άλλους λόγους, τo 70% της ελληνικής βιομηχανίας μας έχει εμπιστευτεί στην προμήθεια συστημάτων καύσης.

thermola.gr - Bottom info

Κορυφαία υποστήριξη

Αναλυτικά

Οι συνεργάτες μας σε όλη την
Ελλάδα

Αναλυτικά

Εταιρικά Νέα

 • Αναρτήσαμε ενημέρωση σχετικά με την πολιτική μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Την πολιτική μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο.

  arrow
 • Η εταιρία μας θα συμμετάσχει στην έκθεση “Climetherm 2018” η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος)

  Θα παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα μας και θα διενεργηθεί ενημερωτική ομιλία από μηχανολόγους σχετικά με τις νέες τεχνολογίες καύσης και τους λέβητες συμπύκνωσης.

  Στην έκθεση θα παρεβρεθούν και υψηλόβαθμα στελέχη των κατασκευαστών.

  Θα μας βρείτε στο κτήριο 3, περίπτερο 62!

  arrow
 • Ολοκλήρωση έργου με αναλογικό καυστήρα μικτής καύσης σειράς "K" (Αέριο - Πετρέλαιο).

  Iσχύς: 5.220 kW

  Ο καυστήρας εγκαταστάθηκε στην Βιομηχανία υλικών συσκευασίας ΤΣΙΜΗΣ Α.Ε.

  arrow
MORES NEWS

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται κορυφαίες βιομηχανίες εκ των οποίων σας παραθέτουμε ένα μικρό αριθμό :

ethnikideielinikapetreleairaklisavaxaluminco
nestlefagecretagiotieverestkaramolegkos

ΌΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ